حضانت فرزند بعد از طلاق توافقی
طلاق توافقی با راهنماییهای وکیل طلاق در خصوص موضوعات مهمی مثل حضانت فرزند بعد از طلاق توافقی، میتواند بهترین راه برای زوجهایی باشد که بعد از بررسیها و اندیشۀ فراوان به این نتیجه رسیدهاند که بهتر است راهشان را از هم جدا کنند و هر کدامشان مسیری متفاوت را برای ادامۀ زندگی برگزینند. بهترین وکیل طلاق در این مؤسسه در خدمت شماست تا مشاورههای تخصصی را در اختیارتان بگذارد.
مشکلات طلاق و حضانت فرزندان
در بعضی شرایط خاص پایان دادن به پیمان مقدس ازدواج و طلاق توافقی با کمک وکیل طلاق و با تکیه بر دلایل محکم و منطقی و قابل قبول میتواند انتخاب مناسبی باشد که به هر کدام از زوجین این فرصت را بدهد که به صورت کاملاً بالغانه و بدون اینکه کمترین آزاری به یکدیگر برسانند سراغ وکیل برای طلاق توافقی بروند و با کمک و مشورتهای سازنده و یاریگر او از یکدیگر جدا شوند و هر کدام به سمت ساختن زندگی جدیدتر و مسیرهای تازهتر حرکت کنند.
اگر زوجین دارای فرزند یا فرزندانی هم باشند، یکی از دغدغهها و مشغولیتهای ذهنی آنها سرنوشت فرزندشان پس از طلاق توافقی است و این مسئله که حضانت فرزند بعد از طلاق توافقی بر عهدۀ کدام یک از آنها خواهد بود؟ یکی از مزایای گرفتن وکیل طلاق تسریع فرایند طلاق با کمکها و دوندگیهای او و کوتاه شدن حضور در دادگاه و مشکلات احتمالی و… است.
یکی از مشکلاتی که زوجین در هنگام طلاق با آن مواجهاند این است که در طول زندگی با یکدیگر منافع و داراییهای مشترکی حاصل کردهاند و حالا باید تکلیف تمامی اینها از قبیل داراییهای مشترک، خانه، حسابهای بانکی، وسیلههای منزل و مهمتر از همه فرزند یا فرزندان را مشخص کنند. توصیۀ ما این است که اگر زوجین پس از بررسی دقیق و جستجوی کامل به سراغ بهترین وکیل طلاق بروند. او مرد و زن را به صورت دقیق و کامل راهنمایی میکند و بهترین و سریعترین راه را برای رسیدن به توافق و حضانت فرزند بعد از طلاق توافقی به آنها نشان میدهد.
نقش وکیل در طلاق توافقی چیست؟
زن و مرد بعد از اینکه با یکدیگر بر سر جدایی به توافق رسیدند، معمولاً به وکیل طلاق مراجعه میکنند و دربارۀ مسائلی مانند حضانت فرزند بعد از طلاق توافقی و مسائل مالی و حقوقی و… با او مشورت میکنند. البته ممکن است هر کدام از زن و مرد به صورت جداگانه یک وکیل اختیار کنند. حال سؤال اصلی اینجاست که چرا وکیل طلاق؟ رفتن به سراغ وکیل برای طلاق توافقی چه کمکی میتواند به زوجین بکند؟ در پاسخ باید گفت که مهمترین و اصلیترین نقش وکیل این است که هر کدام از زن و مرد را به صورت کامل راهنمایی کند و او را از حقوقش آگاه نماید و بعد مراحل قانونی طلاق توافقی را انجام دهد. در زمینۀ حضانت فرزند بعد از طلاق توافقی نیز وکیل میتواند بهترین و عاقلانهترین راههای قانونی را به موکلان خود نشان دهد.
طلاق حتی اگر توافقی باشد باز هم در هر صورت آسیبهای جانبی عاطفی و… خواهد داشت. مهمترین وظیفۀ وکیل طلاق این است که تا جایی که در توان دارد این عوارض را برای موکلان خود کاهش دهد. کاری که او انجام میدهد این است که تمام مراحل حضور در دادگاه و… را تا جایی که در حد توان و اختیارات اوست، به تنهایی و بدون حضور زن و مرد به انجام برساند تا زوجین مجبور نباشند در کنار تصمیم برای مسائل مهمی مانند حضانت فرزند بعد از طلاق توافقی و کنار آمدن با مسائل و آسیبهای عاطفی و…، زحمت حضور و رفت و آمد در دادگاه و جلسات آن را نیز تحمل کنند. بنابراین تمام اختیارات خود را طی وکالتنامهای به وکیل برای طلاق توافقی تفویض میکنند و او نیز پس از انجام این مرحله انجام وظایف اصلی و مهم خود را آغاز میکند. یکی از مهمترین مسائل این است که زوجین برای مشورت دربارۀ طلاق توافقی میتوانند به یک وکیل طلاق مشترک مراجعه کنند، اما برای انجام مراحل قانونی طلاق توافقی هر کدام از زن و مرد باید به صورت جداگانه فردی را به عنوان وکیل برای طلاق توافقی انتخاب کند.
تکلیف حضانت فرزند بعد از طلاق توافقی چه میشود؟
یکی از مهمترین مسائلی که ذهن زوجین را در هنگام تصمیم نهایی برای جدایی و مراجعه به وکیل درگیر میکند این است که حضانت فرزند بعد از طلاق توافقی بر عهدۀ چه کسی خواهد بود و فرزندشان چه آینده و سرنوشتی خواهد داشت؟ بهترین وکیل طلاق میتواند کاملترین راهنماییهای قانونی را برای شما در این زمینه داشته باشد.
به طور کلی اگر در هنگام تصمیم به جدایی و مراجعه به وکیل فرزند یا فرزندان زوجین سنی کمتر از سن قانونی داشته باشد (دختران زیر ۹ سال و پسران زیر ۱۵ سال) و قرار نباشد که دادگاه برای سپردن حضانت فرزند تصمیم بگیرد، خود زوجین باید با مشورت وکیلشان با یکدیگر به توافق برسند که حضانت فرزند بعد از طلاق توافقی به عهدۀ کدامشان باشد و اینکه والدی که حضانت به او سپرده نشده، تا چه اندازهای این حق را دارد که با فرزند یا فرزندان خود ملاقات داشته باشد. شرایط کامل حضانت فرزند را وکیل آن ها به طور کامل بازگو خواهد کرد. یکی از مواردی که در خصوص فرزند باید تصمیم گرفته شود این است که نفقۀ او چقدر است و به عهدۀ کیست. طبق قانون جمهوری اسلامی ایران حضانت فرزندان، چه دختر و چه پسر، تا سن هفت سالگی به عهدۀ مادر و بعد از گذشت این سن به عهدۀ پدر است. با مراجعه به وکیل میتوانید از جزئیات قانونی حضانت فرزند بعد از طلاق توافقی به طور دقیق آگاه شوید و آگاهانه بهترین تصمیم را دربارۀ فرزند یا فرزندانتان بگیرید. آنچه در این میان مورد توجه قانون و دادگاه است در نظر گرفتن مصلحت کودک و فرزند است و خود والدین هم در هنگام تصمیم برای حضانت فرزندشان باید حتماً مصلحت او را در نظر داشته باشند تا تصمیم آنها مبنی بر جدایی هیچ گونه آسیبی به فرزندشان وارد نکند.
نکات حقوقی تکمیلی در ارتباط با حضانت فرزند بعد از طلاق توافقی
۱٫ اگر حضانت با مادر باشد و زن به هر دلیلی و بعد از گذشت هر زمانی تصمیم بگیرد که به صورت مجدد ازدواج کند، دادگاه مجدداً حق حضانت را به پدر بر خواهد گرداند و از زن در زمینۀ حضانت سلب اختیار میشود. البته اگر بعد از ازدواج زن، همسر قبلی اش همچنان موافق باشد که حضانت فرزندشان به عهدۀ زن باشد هیچ مشکلی به وجود نمیآید و نیازی به وکیل نخواهد بود.
۲٫ یکی از راهنماییهای وکیل در خصوص نحوۀ حق دیدار با فرزند یا فرزندان بعد از انجام طلاق و واگذاری حضانت فرزند بعد از طلاق توافقی به یکی از والدین است. او به زوجین خواهد گفت که بعد از تفویض حضانت به هر کدام از والدین، والد دیگر حق ملاقات و دیدار با فرزند را خواهد داشت و برنامه ریزی برای این ملاقاتها میتواند با راهنماییهای وکیل و توافق طرفین انجام بگیرد و هیچ مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد. مشکل زمانی پیش میآید که والدی که حضانت را عهده دار شده مانع ملاقات والد دیگر با فرزندشان شود و راهنماییهای وکیل نیز در این زمینه برای مصالحه مؤثر واقع نشود. در این صورت طرفین باید به دادگاه مراجعه کنند و قاضی تکلیف ملاقات والدی را که حضانت ندارد روشن کند تا بتواند ملاقاتهایی با فرزندش در طی برنامههای زمانی تعیین شده توسط دادگاه داشته باشد. اگر بعد از حکم و رأی دادگاه والدی که حضانت را به عهده دارد همچنان از ملاقاتها ممانعت به عمل بیاورد، والد میتواند با مراجعه به وکیل، شکایت نامهای در این خصوص علیه همسر سابق خود تنظیم کرده و به دادگاه ارائه نماید.
شرایط حضانت فرزندان بعد از طلاق توافقی
هنگامی که افراد درباره حضانت فرزندان پس از طلاق و دسترسی به ملاقات فرزند خود صحبت می کنند، شرایط زیر گاهی اوقات در هم ادغام می شوند. آن ها همه چیز را متفاوت خواهند ساخت .در ادامه به برخی از این شرایط اشاره می کنیم .
مشارکت والدین
اگر شما و همسر سابق تان توافق کرده اید ، این به این معنی است که مراقبت و تربیت فرزند خود را میانتان به اشتراک می گذارید. فرزند شما به طور متناوب با شما و با همسر سابق شما زندگی می کند. مشارکت والدین تنها در صورتی امکان پذیر است که هر دو والدین مایل به انجام این کار باشند. در مورد قانون والدین مشکلی وجود ندارد و وضعیت همکاری والدین بر مسئولیت والدین یا نگهداری از کودک تأثیری ندارد. اگر فرزندتان با شما زندگی می کند ،باید برای زمان هایی که ناچار است زمانی را با طرف دیگر سپری کند ، با همسر سابقتان توافق کنید ، و هم چنین تکلیف نفقه فرزند نیز مشخص شود. شما می توانید چنین توافق هایی را در یک سند که توسط یک مجری قانونی مدنی تهیه شده است و یا آن ها را در یک توافقنامه حل و فصل طلاق قرار دهید.
والدین برابر
والدین برابر ، بدین معنی است که والدین حقوق و تعهدات برابری برای مراقبت و تربیت فرزندان خود دارند . این بدان معنا نیست که کودک می تواند برای هر کدام از والدین خود نیمی از وقت خود را بگذارد .
مسئولیت
مسئولیت فرزند شما به این معنی است که شما نماینده قانونی فرزند خود هستید و شما می توانید پول و اموال وی را کنترل کنید.
تأیید
قدردانی یک پیوند قانونی بین والدین و کودک ایجاد می کند . با این حال ، اگر شما فرزندی دارید که به صورت شرعی و قانونی نباشد ، به طور خودکار مسئولیت والدین از شما ساقط خواهد شد و یا نمی توانید نماینده قانونی فرزند تان شوید . در این صورت، برای دریافت مسئولیت والدین ، باید برای آن درخواست کنید.